Bedrijfsschoonmaak

Bedrijfsschoonmaak

Cleaning_cart

Orisma Cleaning & Services kan je helpen met alle soorten bedrijfsschoonmaak, of het nu gaat om enkele kantoorruimtes of het volledige onderhoud van je bedrijfsgebouw.

Waarbij helpt Orisma graag een handje?

We helpen je graag bij alle aspecten van bedrijfsschoonmaak en hebben ervaring in tal van verschillende sectoren. Van horeca, retail en bouw tot industrie, fitnesscentra en ziekenhuizen. Twijfel je of jouw onderneming in dit rijtje past? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Bedrijfsschoonmaak op maat

Heb je nood aan specifieke bedrijfsschoonmaak op maat van jouw onderneming? Bij veel bedrijven is het onderhoud van gebouwen een pijnpunt. Heeft je bedrijf kantoorruimtes en andere gemeenschappelijke ruimtes die een grondige schoonmaakbeurt kunnen gebruiken? Dat kan! Naast algemene schoonmaak, staan we ook in voor het onderhoud van gebouwen: (ondergrondse) parkings, daken, gevels en zonnepanelen.

Ook voor industriële schoonmaak, zowel in de voedingsindustrie als in andere sectoren, kan je op ons rekenen. Met de gepaste schoonmaaktechnieken en kennis van de regels en normen binnen de sector, zorgen we ervoor dat je voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften.

Voor jouw bedrijfsschoonmaak zoek je misschien iets anders dan de standaardformules en dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij specialistische schoonmaak voldoen we aan de noden van atypische sectoren: van de schoonmaak van werven en winkels en housekeeping in hotels tot schoonmaak na brand of waterschade en de schoonmaak van medische praktijken.

Bedrijfsschoonmaak

Met zorg en oog voor detail

Van het eerste contact tot het poetsen van jouw bedrijf, dragen we een vlotte communicatie hoog in het vaandel. Met oog voor detail poetsen onze ervaren medewerkers jouw bedrijf en we garanderen elke keer opnieuw een spic en span resultaat.

Heb je vragen omtrent jouw bedrijfsschoonmaak? Aarzel dan niet om ons te contacteren en een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen.

Bedrijfsschoonmaak

Heb je vragen omtrent jouw bedrijfsschoonmaak?

Aarzel dan niet om ons te contacteren en een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen.

Onze diensten in jouw sector