Algemene schoonmaak

De algemene schoonmaak in professionele handen

Cleaning_cart

Schoonmaken is een vak apart, zeker als het gaat over kantoren, winkels en bedrijven. Al beperkt onze expertise zich niet tot deze drie types gebouwen. We nemen bijvoorbeeld ook graag je horecazaak, werf of gemeenschappelijke ruimtes onder handen. En dat doen we overal in België.

Met onze diensten voor algemene schoonmaak nemen we jou de zorg rond schoonmaak graag uit handen. Orisma staat voor:

  • service op maat
  • vakkundige en gemotiveerde medewerkers
  • minder impact op het milieu

Algemene schoonmaak op maat van jouw bedrijf

Elk bedrijf is anders, daarom zorgen we voor diensten op maat van jouw bedrijf. Kies je voor eenmalige schoonmaak na de renovatie van je pand? Of zoek je een schoonmaakexpert voor de wekelijkse schoonmaak van je kantoor? Goede afspraken en een correcte uitvoering zijn nodig voor een piekfijn resultaat. Als expert in algemene schoonmaak zetten we een vlekkeloze service op de eerste plaats.

In handen van ervaren schoonmakers

Onze medewerkers zijn ervaren, vakkundig en nauwkeurig. Ze krijgen de juiste opleidingen en ze hebben de nodige kennis om de algemene schoonmaak van je bedrijf op een professionele manier aan te pakken. Daarnaast investeren we in de juiste hulpmiddelen zodat ze efficiënt én comfortabel kunnen werken. We gaan altijd op zoek naar een team dat past bij jouw bedrijf. Zo ben je zeker van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die met plezier een stapje verder gaan voor jou en je bedrijf.

Een duurzame partner

Uiteraard voldoet Orisma aan de geldende wetten en regels als het gaat over welzijn en milieu. Maar we gaan graag een stapje verder. Door biologisch afbreekbare producten te gebruiken waar het kan, door bewust om te gaan met watergebruik, door zuinig om te gaan met energie… Zo bezorgen we je niet alleen een schoon bedrijf, maar zorgen we ook voor minder impact op het milieu.

onderhoud kantoor

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met de algemene schoonmaak van je bedrijf? Neem dan gerust contact op met ons of vraag direct een offerte.

Onze diensten in jouw sector