Dakreiniging, hoog nodig?

Zowel platte als schuine daken worden na verloop van tijd vuil door bijvoorbeeld (korst)mossen of bladafval. Vuil ontsiert niet alleen je gebouw, maar kan je dak ernstig aantasten. Ook in dakgoten stapelt het vuil zich op waardoor ze verstopt kunnen raken. Als specialist in dakreiniging brengen wij je dak terug in topvorm.

Waarom is dakreiniging belangrijk?

Een schoon dak oogt niet alleen mooier, dakreiniging heeft ook andere voordelen:

  • Je voorkomt schade aan je dak
  • Je verlengt de levensduur van het dak
  • Je bespaart de kosten van dakherstelling

Schuine daken af en toe ontmossen

Mos hoort niet thuis op het dak. Een bemost dak oogt niet verzorgd en het tast de dakbedekking aan. Mos hecht zich vast in elk spleetje of gaatje en wanneer het in de winter bevriest kan het je dakbedekking laten barsten. Het is dus belangrijk dat het dak af en toe een onderhoudsbeurt krijgt. Wij pakken dat professioneel aan voor jou.

Wat met een plat dak?

Een plat dak vraagt wat meer onderhoud dan een schuin dak. Bladeren, takjes en ander vuil blijven namelijk makkelijker liggen. Wanneer het vuil zich opstapelt, veroorzaakt dat schimmel en na verloop van tijd zelfs vochtproblemen. Je plat dak goed onderhouden zorgt ervoor dat het langer meegaat. Daarom geven wij jouw plat dak graag een grondige schoonmaakbeurt.

Stap voor stap een schoon dak

Zo doen we dat:

  • Schoonmaken met de hogedrukreiniger
  • Behandelen met een milieuvriendelijke ontmosser

Dakgoten ook natuurlijk

Ook je dakgoten nemen onze medewerkers meteen onder handen. We zorgen daarbij dat al het afval en vuil verwijderd wordt. De grond rond je gebouw dekken we zorgvuldig af. Zo laten we geen sporen na.

Orisma-Steamblaster

Denk je dat je dak een grondige onderhoudsbeurt nodig heeft? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie over dakreiniging of voor een vrijblijvende offerte.

Onze diensten in jouw sector