Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak voor een hygiënische werkomgeving

cleaning-cart

Ook op het gebied van industriële schoonmaak is Orisma je partner. We voelen ons thuis in de voedingsindustrie én niet-voedingsindustrie. Industriële reiniging vraagt om speciale schoonmaaktechnieken en kennis van de regels en normen in je sector. Dankzij onze goed-opgeleide medewerkers, hoef jij je geen zorgen te maken over de hygiëne van je werkomgeving.

Industriële schoonmaak in de voedingsindustrie

De voedingsindustrie stelt voortdurend hogere eisen aan voedselveiligheid en hygiëne. Dankzij onze ruime ervaring met industriële schoonmaak in de voedingssector zijn we de perfecte partner voor een optimale schoonmaak binnen je bedrijf.

We kunnen helpen met de algemene schoonmaak en ontsmetting én we zorgen ervoor dat je keukenapparaten en -machines, vloeren, muren, plafonds, koelkasten en opslagruimtes goed gereinigd zijn. Dat doen we onder andere in grootkeukens, fast food-ketens, industriële bakkerijen…

En de niet-voedingsindustrie

Voor de gespecialiseerde reiniging en ontstoffing van productiehallen, ateliers, magazijnen... stellen we graag een onderhoudsschema voor dat voldoet aan jouw noden. Ook voor het schoonmaken van ramen of voor het onderhoud van je gebouw, kan je bij ons terecht. We zorgen voor een correcte uitvoering met aandacht voor jouw hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Hygiëne en andere voordelen

Goed onderhouden industriële ruimtes hebben een heleboel voordelen:

  • Optimale hygiëne
  • Gezond werk- en leefklimaat
  • Verhoging van de brandveiligheid
  • Langere levensduur van je toestellen
  • Voorkomen van ongedierte
Industriele_schoonmaak

Wil je meer info over onze oplossingen voor industriële schoonmaak? Neem dan gerust contact op met ons of vraag direct een offerte.

Onze diensten in jouw sector