Gevelreiniging maakt het verschil

Gevels krijgen heel wat te verduren. Mos, algen, roet, kalk, … kunnen zich allemaal vastzetten op je buitenmuren. Gevelreiniging geeft je gebouw opnieuw de uitstraling die het verdient. Gelukkig zijn er verschillende reinigingsmethodes die je gebouw opnieuw laten blinken. Orisma gebruikt daarbij alleen milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit.

Zachte gevelreiniging

Dit is de meest gebruikte methode voor gevelreiniging. Omdat we hier werken met kokend water, is deze techniek ook uiterst efficiënt onder lage druk. Zo kunnen we je gevel schoonmaken zonder de gevelstructuur te beschadigen. Omdat de meeste vervuiling op gevelstenen wordt gevormd door algen, die door het warme water helemaal week worden, krijg je sowieso een mooi resultaat.

Oeps, graffiti!

Hebben creatieve vandalen je gevel bewerkt met graffiti? Wij verwijderen graffiti met een aanpak die het best past bij het materiaal van je gevel. Een paneel uit kunststof vraagt een andere aanpak dan een stenen gevel. Wij brengen elke gevel opnieuw in zijn originele staat.

Worker cleans graffiti from a public building wall using pressure sand blaster.

Met Orisma kies je voor een gespecialiseerde gevelreiniger en verzeker je jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Wil je meer informatie over gevelreiniging of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan gerust.

Onze diensten in jouw sector