Klusjesdienst op maat

Blijven kleine klusjes vaak liggen? Of leiden onopgeloste problemen tot frustraties? En heb je geen zin en tijd om voor elke klus op zoek te gaan naar de juiste vakman? Doe dan een beroep op onze klusjesdienst. Eenmalig of periodiek: onze vakmannen komen snel bij je langs en nemen de klus onder handen.

Voor elke klus

We vinden geen enkele klus te groot of te klein. Onze ervaren medewerkers hebben een brede kennis en hebben veel ervaring met een ruime variëteit aan karweien voor bedrijven. Denk aan het vervangen van verlichting, schilderwerken, verstopte afvoerbuizen, … Voor groenonderhoud kan je eveneens op rekenen.

Onze aanpak

Onze ervaren medewerkers komen snel bij je langs voor het oplossen van je klussen. Is een permanente herstelling door de klusjesdienst niet mogelijk omdat het probleem te complex, dan proberen ze te zorgen voor een tijdelijke oplossing.

Electrician installing light on a wall using special tools.

Laat je vervelende klussen niet langer liggen en doe een beroep op de klusjesdienst van Orisma. We geven je graag een antwoord op al je vragen over onze klusjesdienst of maken vrijblijvend een offerte.

Onze diensten in jouw sector