Je professioneel schoonmaakbedrijf voor alle
schoonmaak- en onderhoudswerken

Orisma biedt al meer dan 10 jaar een totaalservice voor professioneel schoonmaak- en onderhoudswerk in en rond je bedrijf. En dat doen we in heel wat verschillende sectoren: retail, bouw, horeca, voedingssector, industrie… We tonen elke dag opnieuw de meerwaarde van een professioneel schoonmaakbedrijf en besparen je tijd.

Waarom klanten kiezen voor Orisma als professioneel schoonmaakbedrijf?

 Altijd tot je dienst
 Snel en flexibel
 
Professionele medewerkers
 
Eerlijke prijzen
 
Met het oog op de toekomst

Altijd tot je dienst

Alles wat Orisma doet staat in het teken van een feilloze dienstverlening aan onze klanten. We luisteren naar je noden en wensen, we geven helder advies en we gaan tot het uiterste om je te helpen. Of het nu om terugkerende of eenmalige opdrachten gaat. Zelfs wanneer je op schoonmaak- of onderhoudsproblemen stuit die een bijzondere oplossing vragen, denken we graag met je mee.

Snel en flexibel

We staan 24 uur op 24 voor je klaar. Zo kunnen we snel en flexibel inspelen op jouw noden. Op korte termijn staat er een team voor je klaar. Is er iemand van onze teams onverwacht afwezig? Dan zorgt onze dienst planning vrijwel onmiddellijk voor een vervanger zodat we de continuïteit van de schoonmaak van je gebouw kunnen garanderen.

Professionele medewerkers waar we trots op zijn

Een strenge personeelsselectie en de nodige trainingen maken van onze medewerkers stuk voor stuk professionals in schoonmaak en onderhoud. We laten hun talent schitteren door hen het werk te laten doen waarin ze het meest uitblinken. En we ondersteunen hen optimaal zodat ze jou elke dag weer met een glimlach kunnen helpen.

Eerlijke prijzen

Als klant hou jij de budgettaire touwtjes stevig in handen. Onze prijzen zijn marktconform en we werken resultaatgericht. We bezorgen je overzichtelijke facturen die de overeengekomen prestaties exact weergeven, zonder extra kosten of onaangename verrassingen.

Met het oog op de toekomst

De keuzes die we maken hebben een impact op onze klanten, leveranciers, partners en op de samenleving. Met het oog op de toekomst vinden we het belangrijk om onze activiteiten zo duurzaam mogelijk aan te pakken. We baseren ons daarvoor op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. We ondernemen met extra veel aandacht voor gezondheid en welzijn op het werk, duurzaam watergebruik, mobiliteit en ecologische producten.

Een schoon partnership

Orisma is een officiële partner van het Ronald McDonald Kinderfonds dat een positieve bijdrage wil leveren aan het welzijn van zieke kinderen en hun familie. Zo willen we de wereld nog een beetje mooier maken.

Certificaat
ISO 9001:2015
Certificaat
ISO 14001:2015
Aangesloten
bij het ABSU

Vertrouw op Orisma als professioneel schoonmaakbedrijf. Vraag vandaag nog hoe we je kunnen helpen of vraag vrijblijvend een offerte.

Onze diensten in jouw sector