Eerste reiniging

Nieuwe ramen wassen

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf om de ramen van een nieuwbouw of verbouwing schoon te maken? Orisma helpt je graag bij deze specifieke reiniging. Ons team heeft jaren ervaring in het opkuisen van nieuwe woningen, kantoren, scholen… Zowel projectontwikkelaars, aannemers als gebouwverantwoordelijken doen graag een beroep op ons om gloednieuwe panden te laten blinken.

Ramen wassen van een nieuwbouw of van een gerenoveerde ruimte vraagt extra aandacht. Enkele belangrijke dingen waar we op letten wanneer we nieuwe ramen een eerste keer wassen:

  • verwijderen van kalkresten en zand
  • verwijderen van verf- en stickerresten op ramen en kaders
  • ontstoffen van raamgeleiders

Heeft je gebouw hoge ramen of ramen die moeilijk te bereiken zijn? Indien nodig gebruiken we een ladder, stelling, hoogtewerker, osmose ... Op extreme hoogte en moeilijk te bereikbare plaatsen schakelen we alpinisten in die je ramen via touwen kunnen bereiken.

Wil je naast het schoonmaken van de ramen een volledige eerste opkuis van een nieuw gebouw? Ook daarmee helpen we graag. Zo kan je de nieuwbouw of vernieuwde ruimte na opkuis snel weer gebruiken.

20210422 Orisma Lennik 050

Wil je op ons rekenen om voor het eerst jouw nieuwe ramen te wassen? Of heb je interesse in een eerste opkuis van een nieuwbouw of verbouwing? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Onze diensten in jouw sector