Hotelkamers schoonmaken

Hotelkamers schoonmaken

Cleaning_cart

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor jouw hotel? Vertrouw op Orisma! Wij weten hoe essentieel de netheid van hotelkamers en gemeenschappelijke ruimtes is voor de beleving van je gasten. Daarom helpen onze medewerkers graag je hotelkamers schoonmaken.

Op ons vakkundig personeel kan je rekenen

Onze medewerkers dragen een grote verantwoordelijkheid voor het imago van je hotel. We investeren om die reden dan ook in gemotiveerd en vakkundig personeel. Onze schoonmakers worden getraind om snel en efficiënt te werken. Ze zijn bovendien altijd gastvrij en uiterst discreet. Daarnaast doen onze housekeepers, supervisors en room attendants elke dag wat nodig is om te voldoen aan de hoge verwachtingen van jouw gasten. Alles om jouw hotelkamers perfect schoon te houden!

Onze diensten voor jouw hotel: meer dan hotelkamers schoonmaken

Zowel voor de volledige als de gedeeltelijke schoonmaak van je hotel kan je bij ons terecht. We stemmen onze service en diensten volledig af op jouw wensen en noden, en dus ook op jouw hotel.

Je kan op ons rekenen voor volgende diensten:

  • Hotelkamers schoonmaken
  • Schoonmaak en bevoorrading van minibars
  • Reinigen van sanitair
  • Reinigen van gangen
  • Reinigen van gemeenschappelijke ruimtes, restaurants, bars, seminariezalen…

Een duurzame partner

Orisma voldoet uiteraard aan de geldende wetten en regels wat betreft welzijn en milieu. Maar daar gaan we graag nog een stapje verder in. We gebruiken namelijk – indien mogelijk - biologisch afbreekbare producten en gaan bewust en zuinig om met water- en energieverbruik. Zo kunnen we jouw hotel schoon maken én onze impact op het milieu beperken.

hotelkamers-schoonmaken

Vertrouw op Orisma voor de schoonmaak van jouw hotel en het onderhoud van de hotelkamers. Vraag hoe we je kunnen helpen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze diensten in jouw sector