Inboedel leegmaken

Inboedel leegmaken

Cleaning_cart

Hulp nodig om een pand te ontruimen? Of om een bedrijfspand schoon te maken? Of moet je woning klaargemaakt worden voor verhuur of verkoop? Wat je behoefte ook is, Orisma helpt je graag de inboedel leegmaken. We ontruimen woningen, boerderijen, zolders, kelders, opslagruimtes, bedrijfspanden, etc. in heel België.

Inboedel leegmaken: hoe gaan we te werk?

Afhankelijk van de situatie van het pand, zorgen we indien nodig voor een container, een parkeervergunning of een ladderlift. Daarna maakt Orisma het pand volledig leeg. We zorgen voor een professionele opruiming van heel de inboedel. Daarbij gaan we met de grootste zorg voor het pand en de spullen te werk.

Eens het pand leeggemaakt is, kunnen we aan de slag gaan met de volledige schoonmaak. We werken met onze eigen schoonmaakploegen en met ons eigen materiaal. Zo kunnen we het best inspelen op wat jij nodig hebt. Dat alles doen we steeds tegen de gewenste deadline, zodat jouw pand op tijd klaar is voor gebruik of verkoop/verhuur.

Een professioneel team

Voor uitdagende opdrachten zoals de inboedel leegmaken, rekenen wij op een team van professionele medewerkers. Onze strenge selecties en de nodige trainingen maken van onze medewerkers stuk voor stuk professionals in schoonmaak.

inboedel leegmaken

Vertrouw op Orisma om de inboedel van jouw pand leeg te maken. Vraag vandaag nog hoe we je kunnen helpen of vraag vrijblijvend een offerte.

Onze diensten in jouw sector