Kantoorreiniging

Kantoorreiniging

Cleaning_cart

Elke werkplek zou een schone en hygiënische omgeving moeten zijn. Daar bestaat voor ons geen twijfel over. Kantoorruimtes waar jouw medewerkers talloze uren per dag doorbrengen liggen er bij voorkeur spic en span bij. Voor kantoorreiniging op maat van jouw bedrijf, staan we voor jou paraat.

Kantoorreiniging tot in de kleinste hoekjes

Tijdens de reiniging van jouw kantoren hebben we extra aandacht voor enkele belangrijke punten. Niet alleen de voor de hand liggende zaken komen aan bod, maar ook de plekjes die misschien anders snel over het hoofd gezien worden.

  • Desinfecteren van contactpunten: lichtschakelaars, deurklinken, trapleuningen, loketten, handvaten van kasten, printers, …
  • Niet alleen de kantoren zelf, maar ook de andere gemeenschappelijke ruimtes worden aangepakt: keuken, toiletten, …
  • Ramen wassen
  • Vloerbekleding

Niet alleen binnen, maar ook buiten is het belangrijk om een nette indruk achter te laten. Is er een (ondergrondse) parking die een regelmatige schoonmaakbeurt kan gebruiken? Of ligt er een laagje stof op de zonnepanelen en ramen dat dringend weggehaald mag worden? Onze ervaren medewerkers verzorgen het volledige plaatje.

Ook voor specialistische schoonmaak, zoals in ziekenhuizen of in de horeca kan je bij ons terecht. Een overzicht van de verschillende sectoren waarin we actief zijn, vind je op onze sectorenpagina.

kantoorreiniging-2

Medewerkers die steeds het beste van zichzelf geven

Dankzij regelmatige opleidingen zijn onze medewerkers op de hoogte van de laatste veiligheidsvoorschriften en weten ze hoe ze ergonomisch en efficiënt kunnen werken.

Stuk voor stuk hebben ze een hart voor het vak en dat zie je in hun werk.

kantoorreiniging-2

Meer informatie over kantoorreiniging door Orisma Cleaning & Services?

Kantoorreiniging overlaten aan een professional? Dan ben je bij Orisma aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier en wij bekijken samen wat mogelijk is.

Onze diensten in jouw sector