Klinkers reinigen

Laat je klinkers reinigen door professionals

Cleaning_cart

Is jouw parking hoog toe aan een reinigingsbeurt? Of heb je op een andere plek klinkers liggen die opfrissing kunnen gebruiken? Klinkers worden na verloop van tijd bedekt met een laag groene aanslag. Dat laat niet bepaald een goeie indruk na, en is ook niet veilig voor je klanten. Orisma maakt klinkers weer helemaal schoon, zodat deze passen bij de uitstraling van jouw bedrijf. Ontdek hoe wij jouw klinkers reinigen!

Reken op een team van professionals

Denk je erover na om je klinkers zelf schoon te maken? Dat is geen goed idee! Je loopt namelijk het risico dat je de klinkers onherroepelijk beschadigt. De foute werkwijze of het foute product kan de toplaag van de klinkers beschadigen. Zo gaat de kleur verloren of worden de klinkers poreus.

Om zeker te zijn van kwalitatieve en duurzame reiniging, doe je best een beroep op professionals. Onze medewerkers beschikken over de juiste producten, kennis en professionele hogedrukreinigers. We stellen een gemotiveerde ploeg van medewerkers samen die 100% past bij jouw bedrijf. Al onze medewerkers zijn vakkundig door de nodige opleidingen en ervaring.

Hard voor vuil, zacht voor je klinkers

Om je klinkers te reinigen, gebruiken we de SteamBlaster. Een professioneel apparaat dat aan de hand van hoge druk, stoom en hoge temperaturen reinigt.

Door water onder hoge druk te verwarmen, creëert de SteamBlaster een thermoshockeffect, waardoor vuil onthecht van de ondergrond. Onze medewerkers regelen de druk en temperatuur perfect zodat we de ondergrond niet beschadigen.

Meer informatie over klinkers reinigen?

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact op!

Onze diensten in jouw sector