Poetsen in scholen

Schoonmaakpartner voor jouw school

Cleaning_cart

In een schoolomgeving waar veel kinderen en jongeren samen zijn, is een goede hygiëne extra belangrijk. Daarom kan je op Orisma rekenen voor het poetsen in scholen. Maar ook het onderhoud van het schoolgebouw of andere klusjes nemen wij met plezier voor onze rekening. Orisma is dé schoonmaakpartner voor jouw school!

Poetsen in scholen

Om een school grondig schoon te maken en te onderhouden, heb je een planmatige en doelgerichte aanpak nodig. De professionele schoonmaakdiensten van Orisma zorgen voor een schone, hygiënische plek voor alle schoolgangers. We helpen graag met een aanpak op maat van jouw school.

We streven altijd naar de best mogelijke oplossing voor jouw school, dankzij onze dienstverlening op maat. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn dan ook begrippen die centraal staan in onze aanpak. Onze professionele medewerkers nemen het werk uit jouw handen, op de manier die jij wil. Zo kan jij je focussen op alle andere taken die een school met zich meebrengt.

Onze diensten

Naast poetsen in scholen, kan je ook bij ons terecht voor:

Als het op de gezondheid van kinderen aankomt, nemen we liever geen onnodige risico’s. Daarom is een schone, hygiënische omgeving zo belangrijk. Samen zorgen we voor een veilige omgeving waar kinderen volop kunnen bijleren.

Kan de buitenkant van jouw school een opfrisbeurt gebruiken? Ook voor de reiniging van een parking, dak of gevel kan je op ons rekenen.

poetsen-in-scholen

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak voor het poetsen in scholen? Of over onze andere diensten? Neem gerust contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan! Wij helpen je graag!

Onze diensten in jouw sector