Ramen wassen

Glasheldere ramen geven je bedrijf een nette en professionele uitstraling. Schakel ons in om je ramen te wassen, raamkaders te onderhouden, gevelpanelen op te frissen… Ook op grote hoogte.

Kies je dienst

Eerste_reiniging

Eerste reiniging

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf om de ramen van een nieuwbouw of verbouwing schoon te maken? Orisma helpt je graag bij deze specifieke reiniging. Ons team heeft jaren ervaring in het opkuisen van nieuwe woningen, kantoren, scholen… Zowel projectontwikkelaars, aannemers als gebouwverantwoordelijken doen graag een beroep op ons om gloednieuwe panden te laten blinken.

Reguliere reiniging

Zoek je een glazenwasser? Orisma helpt je graag. Als specialist in ramen wassen hebben we voor elke glaspartij de juiste oplossing.

20210422 Orisma Lennik 050kopie
Osmos_reiniging

Osmose reiniging

Hoe we je ramen schoon krijgen? Het geheim zit in een professionele reinigingstechniek met osmosewater. Osmosewater is vrij van mineralen, zouten, pesticiden, vuildeeltjes … Het is water in zijn zuiverste vorm. Bij osmose reiniging is het daarom niet nodig om de ramen te drogen. Het water droogt streeploos op. Simpelweg omdat er in het water niks zit dat vlekken kan achterlaten.

Onze diensten in jouw sector

Een klare kijk op schoonmaak en onderhoud

Orisma kantoor

Onze aanpak

Bij veel bedrijven is het onderhoud van gebouwen en kantoren een pijnpunt. Een extra klus bovenop al je andere professionele taken. Orisma streeft altijd naar de beste oplossing dankzij dienstverlening op maat. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid staan centraal. Zo nemen we jou alle werk uit handen.