Osmose reiniging

Osmose reiniging: wat is dat?

Hoe we je ramen schoon krijgen? Het geheim zit in een professionele reinigingstechniek met osmosewater. Osmosewater is vrij van mineralen, zouten, pesticiden, vuildeeltjes … Het is water in zijn zuiverste vorm. Bij osmose reiniging is het daarom niet nodig om de ramen te drogen. Het water droogt streeploos op. Simpelweg omdat er in het water niks zit dat vlekken kan achterlaten.

Hoe gebeurt osmose reiniging?

Het osmosewater wordt aangebracht met een uitschuifbare telescoopsteel. Op de telescoopsteel zit een borstel die het osmosewater over het raam verdeelt. Het water wordt door middel van een slang langs de steel omhoog gepompt. Tijdens het borstelen wordt voortdurend osmosewater gespoten. Osmose reiniging gebeurt zonder veel kracht uit te oefenen op het raam. Het osmosewater verbindt zich met het vuil en spoelt zo de ramen schoon. Zelfs tot in de poriën van het glas.

Een duurzame keuze

Bij het gebruik van osmosewater zijn extra schoonmaakmiddelen niet nodig.  Het water zelf is puur genoeg. In vergelijking met het schoonmaken met water en zeep, is deze methode dus sowieso milieuvriendelijker. Osmose reiniging verbruikt over het algemeen wel meer water dan klassiek ramen wassen. We proberen onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden door bij deze techniek niet meer water te gebruiken dan absoluut noodzakelijk is.

Waarom kiezen voor osmose reiniging?

  • Geen extra schoonmaakmiddelen nodig
  • Optimaal glanzende en stofvrije ramen
  • Perfect voor hoge gebouwen en moeilijk bereikbare ramen
osmose-reiniging

Overtuigd van de voordelen van osmose reiniging? Onze medewerkers hebben veel ervaring met osmose en komen graag langs om je ramen schoon te maken.

Onze diensten in jouw sector