Industriële reiniging

Een gezonde werkomgeving dankzij industriële reiniging

Cleaning_cart

Op zoek naar een betrouwbare partner voor industriële reiniging? Vertrouw op Orisma! Onze professionele medewerkers beheersen de nodige schoonmaaktechnieken en kennis van de regels en normen in jouw sector. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de hygiëne van je werkomgeving.

Het belang van een gezonde werkomgeving

Goed onderhoud van industriële ruimtes heeft tal van voordelen:
• Optimale hygiëne
• Gezond werk- en leefklimaat
• Verhoging van de brandveiligheid
• Langere levensduur van je toestellen
• Voorkomen van ongedierte

Industriële reiniging in de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie gelden strenge regels en worden hoge eisen gesteld voor voedselveiligheid en hygiëne. Dankzij onze ruime ervaring met industriële reiniging in de voedingssector is Orisma de ideale partner.

Je kan op ons rekenen voor de algemene schoonmaak en ontsmetting van jouw bedrijf. We zorgen ervoor dat je keukenapparaten, keukenmachines, koelkasten, vloer, muren, plafond en opslagruimtes professioneel gereinigd zijn. Dat doen we onder meer in grootkeukens, fastfoodketens, industriële bakkerijen, etc.

Industriële reiniging in de niet-voedingsindustrie

Ook voor de gespecialiseerde schoonmaak en ontstoffing van productiehallen, ateliers en magazijnen stellen we graag een onderhoudsschema op maat van jouw bedrijf voor. Ramen wassen en gevelreiniging zijn slechts enkele van de vele zaken waarvoor je bij ons terecht kan. Bij alles wat we doen, zorgen we steeds voor een correcte uitvoering met aandacht voor jouw hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

industriële reiniging

Meer weten over industriële reiniging?

Meer weten over de industriële reiniging van jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze diensten in jouw sector