Professionele poetsfirma

Professionele poetsfirma

Cleaning_cart

Op zoek naar een professionele poetsfirma in België? Vertrouw op Orisma voor alle schoonmaak- en onderhoudsdiensten! Met een team van ervaren medewerkers zorgen wij steeds voor een feilloze dienstverlening. Je kan 24 op 24 op ons rekenen, zodat je altijd een oplossing vindt op het juiste moment!

Hoe kunnen we jou helpen?

Elk bedrijf is anders, en heeft dus ook andere noden. We luisteren steeds naar jouw wensen, en stellen op basis daarvan een plan op maat op. Je kan op ons rekenen voor terugkerende of eenmalige opdrachten. Onze flexibele aanpak garandeert de best mogelijke oplossing. Zelfs uitzonderlijke schoonmaak- of onderhoudsproblemen gaan wij niet uit de weg. We denken graag mee!

Onze diensten

Orisma staat als professionele poetsfirma garant voor eerlijke prijzen en flexibele diensten. Ons aanbod aan schoonmaakdiensten is heel gevarieerd en uiteenlopend:

De schoonmaak van allerlei gebouwen nemen wij graag voor onze rekening: burelen, bedrijfsgebouwen, logistieke centra, hotels en restaurants, fitnesscentra, gemeenschappelijke ruimtes…

Een goede eerste indruk begint met schone ramen! Je kan bij ons terecht om je ramen te laten wassen, raamkaders te onderhouden en gevelpanelen op te frissen.

Heeft je dak of gevel een onderhoudsbeurt nodig? Of mogen je zonnepanelen eens grondig schoongemaakt worden? Orisma staat klaar voor het onderhoud van jouw gebouw in België!

Professionele en betrouwbare medewerkers

Kies je voor Orisma? Dan mag je zeker zijn van een vlekkeloze service. Al onze medewerkers zijn professionals in schoonmaak en onderhoud. Ze mogen bij ons doen waarin ze het meest uitblinken, zodat ze hun talenten ten volste kunnen gebruiken. Wij ondersteunen hen optimaal, en bieden hen de nodige trainingen en opleidingen aan. Zo staan ze elke dag met een glimlach voor jou klaar!

professionele-poetsfirma

Een beroep doen op onze professionele poetsfirma?

Orisma staat voor een flexibele en ecologische dienstverlening. Graag meer weten over onze aanpak of wil je een offerte op maat aanvragen? Neem gerust contact op! We helpen je graag verder.

Onze diensten in jouw sector