Betonklinkers reinigen

Laat betonklinkers reinigen door professionals

Cleaning_cart

Kan jouw parking een reinigingsbeurt gebruiken? Of heb je ergens anders betonklinkers liggen die hoog toe zijn aan opfrissing? Na verloop van tijd kan een laag groene aanslag je klinkers bedekken. Dat laat geen goede indruk na op je klanten, en kan zelfs een veiligheidsrisico zijn. Vertrouw dan op Orisma om je betonklinkers te reinigen!

Een team van professionals

Wil je de betonklinkers zelf schoon maken? Geen goed idee! Je kan de klinkers zo namelijk onherstelbaar beschadigen. Een foutieve werkwijze of het verkeerde product kan de beschermende toplaag van de klinkers beschadigen. De klinkers verliezen daardoor hun kleur of worden poreus.

Doe een beroep op professionals om zeker te zijn van de juiste, maar ook de meest kwalitatieve reiniging. Onze ervaren medewerkers beschikken over de juiste kennis, producten en reinigingsmachines. We stellen steeds een gemotiveerde ploeg samen die 100% past bij jouw bedrijf. Al onze medewerkers krijgen de juiste opleidingen en hebben de nodige ervaring om betonklinkers te reinigen.

Hard voor vuil, zacht voor je klinkers

We gebruiken de SteamBlaster om je betonklinkers te reinigen. De SteamBlaster is een professioneel apparaat dat reinigt aan de hand van hoge druk, hoge temperaturen en stoom.

Door water onder hoge druk op te warmen, creëert het apparaat een thermoshockeffect. Dat zorgt er op zijn beurt voor dat vuil onthecht van de ondergrond. Onze medewerkers regelen de temperatuur en de druk perfect, zodat we de ondergrond op geen enkele manier beschadigen.

Meer weten over betonklinkers reinigen?

Wil je meer weten over onze aanpak voor jouw klinkers? Of wil je vrijblijvend een offerte aanvragen?  Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder!

Onze diensten in jouw sector