Schoonmaakbedrijf Oost-Vlaanderen

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar!

Cleaning_cart

Ben je op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen? Orisma zorgt met een ervaren team van medewerkers steeds voor een feilloze service. We staan 24 op 24 tot jouw dienst, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op jouw noden. Kies voor een professionele partner voor de schoonmaak en het onderhoud van jouw bedrijf!

Dienstverlening op maat

Jij vertelt ons wat je nodig hebt, wij zorgen steeds voor de beste oplossing. Dankzij onze flexibele service kunnen wij onze diensten steeds aanpassen aan jouw wensen en noden. Zowel voor eenmalige als terugkerende opdrachten, kan je op Orisma rekenen. Zelfs bij uitzonderlijke schoonmaak- of onderhoudsproblemen helpen we je graag uit de nood.

Medewerkers op wie je kan rekenen

Onze medewerkers zijn professionals in schoonmaak en onderhoud. Dat kunnen we garanderen door een strenge personeelsselectie en de nodige trainingen. Onze professionals krijgen bij ons de kans om te doen waar ze het meest in uitblinken. Zo kunnen zij hun talent en enthousiasme gebruiken om jouw ruimtes helemaal spic en span te krijgen. We ondersteunen hen en hun talenten optimaal, zodat ze elke dag weer met een glimlach voor je klaarstaan!

Onze schoonmaakdiensten

Orisma staat altijd paraat met eerlijke prijzen en snelle, flexibele diensten. Onze schoonmaakdiensten zijn heel uiteenlopend en aangepast aan jouw noden. Je kan bij ons terecht voor:

  • Algemene, specialistische en industriële schoonmaak

Je kan op ons rekenen voor de schoonmaak van allerlei gebouwen en ruimtes: burelen, bedrijfsgebouwen, logistieke centra, hotels en restaurants, fitnesscentra, gemeenschappelijke ruimtes…

  • Ramen wassen

Schone ramen zorgen altijd voor een goede eerste indruk. Orisma is jouw partner voor het wassen van ramen, onderhoud van raamkaders en opfrissen van gevelpanelen.

  • Gebouwenonderhoud

Is het hoog tijd om je dak of gevel schoon te maken? Heeft je parking of oprit onderhoud nodig? Of hebben je zonnepanelen een reinigingsbeurt nodig? Ook dan is Orisma de juiste keuze!

Schoonmaakbedrijf Oost-Vlaanderen

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen?

Wij weten hoe belangrijk een nette en gezonde leef- en werkomgeving is. Daarom kan je op onze flexibele en ecologische dienstverlening rekenen. Neem gerust contact op met ons schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen.

Onze diensten in jouw sector