Professioneel ramen wassen

Professioneel ramen wassen

Cleaning_cart

Ben je op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner die jouw ramen keer op keer spic en span krijgt? Glasheldere ramen zorgen voor een nette en professionele uitstraling! Vertrouw op Orisma voor professioneel ramen wassen, ook op grote hoogte.

Onze diensten voor jouw ramen

Je kan op ons rekenen voor ramen van kantoren, winkels, kmo’s, scholen, gemeenschappelijke ruimtes, etc. We gaan daarbij ook aan de slag met:

  • Gevelramen, inclusief raamkaders
  • Tussenschotbeglazing, koepels, lichtstraten
  • Gevelpanelen
  • Rolluiken

We kiezen enkel de meest veilige en milieuvriendelijke schoonmaaktechnieken om je ramen te wassen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en dragen we samen ons steentje bij voor het milieu. We gebruiken daarbij enkel veilige en duurzame producten en komen langs wanneer dat voor jou past. Dankzij onze flexibele service staan wij altijd paraat!

Professioneel ramen wassen

Je ramen laten wassen door Orisma, dat is kiezen voor ervaren ramenwassers die hun vak door en door kennen. Al onze medewerkers worden grondig opgeleid om jouw ramen helemaal zuiver te maken.

Osmose reiniging

Naast de reguliere schoonmaak van ramen kan je ook bij ons terecht voor osmose reiniging. Osmosewater is water in zijn zuiverste vorm, en is dus vrij van mineralen, zouten, pesticiden en vuildeeltjes. Als we je ramen wassen met osmose, is het zelfs niet nodig om die te drogen. Het water droogt namelijk streeploos op.

De voordelen van osmose reiniging:

  • Geen extra schoonmaakmiddelen nodig
  • Optimaal glanzende en stofvrije ramen
  • Perfect voor hoge gebouwen en moeilijk bereikbare ramen
Professioneel ramen wassen

Schakel Orisma in om jouw ramen te wassen!

Wil je meer weten over onze schoonmaakdiensten? Zowel voor reguliere als eenmalige schoonmaak komen wij graag langs! Neem gerust contact op, dan helpen wij jou verder.

Onze diensten in jouw sector