Kantoorschoonmaak

Reken op Orisma voor jouw kantoorschoonmaak

Cleaning_cart

Het grootste deel van de dag breng je door op het werk. Daarom is het cruciaal om van je kantoor een schone en gezonde omgeving te maken. Orisma neemt dan ook graag jouw kantoorschoonmaak onder handen, overal in België.

Altijd aangepast aan jouw bedrijf

Omdat elk kantoor anders is, stellen wij onze aanpak helemaal af op jouw bedrijf. We stellen een plan op volgens jouw wensen en noden. Ga je voor een eenmalige kantoorschoonmaak? Of zoek je een partner voor het wekelijks schoonmaken van jouw kantoor? Een plangerichte aanpak en goede afspraken zorgen steeds weer voor een piekfijn resultaat.

Onze medewerkers gaan verder dan enkel de kantoorschoonmaak. We hechten ook belang aan de schoonmaak van contactpunten en gemeenschappelijke ruimtes van jouw bedrijf: sanitair, vergaderzalen, etc. Ook om jouw vloerbekleding te reinigen, kan je op ons rekenen. Met een grondige dieptereiniging zorgen we ervoor dat je tapijten weer opgefrist en vlekvrij zijn.

Gebouwenonderhoud

Naast kantoorschoonmaak gaan we ook graag aan de slag voor jouw gebouwenonderhoud. Zo nemen we indien nodig ook dakreiniging, gevelreiniging of reiniging van je parking voor onze rekening. Ook voor klusjes op regelmatige basis staat Orisma voor je klaar. Ons uitgebreid aanbod aan diensten zorgt ervoor dat zowel je medewerkers als jouw klanten steeds van een propere omgeving genieten.

Vakkundige medewerkers

Voor jouw kantoorschoonmaak werken we enkel met professioneel materiaal en onze eigen schoonmaakploegen. We stellen een gemotiveerde ploeg samen die 100% past bij jouw bedrijf. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren en vakkundig. Ze worden bovendien regelmatig bijgeschoold. Zo hebben ze de nodige kennis en skills om jouw bedrijf professioneel schoon te maken.

onderhoud kantoor

Meer informatie over kantoorschoonmaak?

Wil je graag weten hoe wij jouw kantoor professioneel schoon krijgen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Samen stellen we een plan op maat van jouw bedrijf op.

Onze diensten in jouw sector