Onderhoud schoolgebouwen

Samen voor een gezonde leeromgeving

Cleaning_cart

Hulp nodig bij het onderhoud of de schoonmaak van je school? Dan ben je bij Orisma aan het juiste adres! Wij zorgen voor een planmatige en doelgerichte aanpak. Dankzij onze professionele schoonmaakdiensten wordt het onderhoud van schoolgebouwen een fluitje van een cent.

Onze aanpak

Het onderhoud van schoolgebouwen is iets dat snel aan de kant geschoven wordt. Wie heeft er immers tijd om dat ook nog aan te pakken naast alle andere professionele taken? Daarom helpen wij je graag uit de nood! Het onderhoud van schoolgebouwen vraagt om een doelgerichte en doordachte aanpak.

Dankzij Orisma en hun professionele schoonmaakdiensten ben jij zeker van een hygiënische plek voor alle leerlingen. We streven altijd naar de best mogelijke oplossing dankzij onze dienstverlening op maat. In onze aanpak staan flexibiliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid centraal. Zo nemen we het werk uit jouw handen, op de manier die jij wil.

Welke diensten bieden we aan?

We helpen scholen door:

Als het op de gezondheid van kinderen aankomt, nemen we liever geen risico’s. En net daarom is een schone en hygiënische omgeving zo belangrijk. Samen gaan we voor een veilige omgeving waar kinderen volop kunnen bijleren.

Ramen wassen

Ook voor het wassen van ramen kan je op ons rekenen. Of dat nu op regelmatige basis of eenmalig is, Orisma doet het met plezier! We kiezen altijd voor de meest veilige en milieuvriendelijke schoonmaaktechnieken om je ramen schoon te maken.

Zelfs hoge ramen kunnen we aan. We gebruiken een ladder, stelling of hoogtewerker indien nodig of schakelen alpinisten in op extreme hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen.

poetsen-in-scholen

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze aanpak? Of over de diensten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij helpen je graag!

Onze diensten in jouw sector