Opkuis nieuwbouw

Wij maken je nieuwbouw klaar voor gebruik

Cleaning_cart

Wens je als makelaar of projectontwikkelaar een volledige opkuis om een nieuwbouw te verkopen of verhuren? Dan kunnen wij helpen! Voor schoonmaakhulp tijdens en na je bouwprojecten kan je rekenen op Orisma. Wij zorgen voor een volledige schoonmaak van je pand voor oplevering.

Professionele schoonmaak

Bij Orisma werken we voor de opkuis van een nieuwbouw uitsluitend met professionele hulpmiddelen en producten. Onze ervaren schoonmakers maken jouw nieuwbouw kraaknet op een efficiënte manier. Zo kan je de woning onmiddellijk na oplevering verkopen of verhuren. Dat gaat eens zo makkelijk als het pand helemaal schoon is.

Wat doen we bij opkuis nieuwbouw?

Onze diensten bij de opkuis van een nieuwbouwwoning omvatten:

  • Pand stofvrij maken
  • Grondige algemene schoonmaak
  • Cementsluiers verwijderen van wand- of vloertegels
  • Verf en siliconeresten verwijderen
  • Stickers van ramen of ingebouwde kasten verwijderen
  • Radiatoren en ventilatieroosters schoonmaken

 

Ramen wassen

We spenderen daarnaast ook veel aandacht aan het glaswerk en de raamkaders. Bij de opkuis van een nieuwbouw wassen we de ramen op een veilige manier en verwijderen we stickers, verf, siliconen, voeg- of cementresten, etc. De kaders nemen we ook onder handen, aangezien die tijdens het bouwproces veel te verduren hebben gehad.

schoonmaakbedrijf gent

Meer weten?

De opkuis van een nieuwbouw kan heel wat tijd in beslag nemen. Daarom nemen onze ervaren medewerkers dat graag van je over. Wij bezorgen je snel en efficiënt een kraaknette nieuwbouw, helemaal klaar voor ingebruikname. Vraag hier snel je offerte aan!

Onze diensten in jouw sector