Opleverings-schoonmaak

Wij maken je pand klaar voor gebruik

Cleaning_cart

Als makelaar of projectontwikkelaar wil je je renovatie- of nieuwbouwproject zo schoon mogelijk presenteren om te verkopen of verhuren. Bij Orisma kunnen we je daarbij van dienst zijn! Voor professionele schoonmaakhulp tijdens en na bouwprojecten kan je op ons rekenen. Wij zorgen voor een volledige opleveringsschoonmaak van je pand.

Professionele schoonmaak

Bij Orisma maken we uitsluitend gebruik van professionele hulpmiddelen en duurzame producten voor de opleveringsschoonmaak. Onze ervaren schoonmakers zorgen op efficiënte wijze voor een kraaknette ruimte, zodat je het pand direct na oplevering kunt verkopen of verhuren. Een schoon pand maakt het hele proces immers veel eenvoudiger.

Wat doen we bij een opleveringsschoonmaak?

Onze diensten voor de schoonmaak van nieuwbouwprojecten omvatten onder andere:

  • Het stofvrij maken van het pand
  • Een grondige algemene schoonmaak
  • Het verwijderen van cementsluiers van wand- en vloertegels
  • Het verwijderen van verf- en siliconeresten
  • Het verwijderen van stickers van ramen of ingebouwde kasten
  • Het schoonmaken van radiatoren en ventilatieroosters

Ramen wassen

Daarnaast besteden we ook extra aandacht aan het wassen van ramen en het reinigen van raamkaders. Bij een opleveringsschoonmaak zorgen we op een veilige manier voor schone ramen en verwijderen we stickers, verf, siliconen, voegmiddelen en resten van cement. Ook de raamkaders krijgen de nodige zorg, aangezien zij tijdens het bouwproces veel te verduren hebben gehad.

opleveringsschoonmaak

Meer informatie?

Een opleveringsschoonmaak kan veel tijd in beslag nemen. Daarom nemen onze ervaren medewerkers dat graag van je over. Wij zorgen snel en efficiënt voor een volledig schone nieuwbouw, klaar voor gebruik. Vraag hier snel een offerte aan of neem contact met ons op als je meer info wenst.

Onze diensten in jouw sector