Schoonmaak kantoren Antwerpen

Schoonmaak kantoren Antwerpen

Cleaning_cart

Bij een propere, hygiënische werkomgeving voor jouw werknemers komt heel wat kijken. Laat je deze verantwoordelijkheid liever over aan professionals? Je kan de schoonmaak van kantoren in regio Antwerpen uitbesteden aan schoonmaakbedrijf Orisma.

Op maat van jouw behoeften

Bij Orisma luisteren we naar jouw wensen. Ben je op zoek naar een partner voor een eenmalige schoonmaak of verkies je een samenwerking op lange termijn? We bekijken in overleg waar en hoe we kunnen helpen.

Grondig

We werken resultaatgericht en voeren een grondige schoonmaak uit waarbij zelfs het kleinste hoekje achter de printer niet vergeten wordt. Van vergaderzalen en sanitair, tot kasten en bureaus. Ook is er extra aandacht voor de desinfectie van contactpunten. Daarnaast kunnen we ook de vloerbekleding een grondige schoonmaakbeurt geven. Kortweg, met oog voor detail wordt de schoonmaak van jouw kantoren in Antwerpen tot een goed einde gebracht.

En wat we aan de binnenkant van een gebouw kunnen, kunnen we ook aan de buitenkant. Je kan ook een beroep op ons doen voor de reiniging van het dak, de gevel en de parking van jouw gebouw.

schoonmaak-kantoren-antwerpen-3

Eerlijke prijzen

Onze prijzen zijn marktconform en we bezorgen jou steeds transparante facturen, zonder  onaangename verrassingen of extra kosten. Benieuwd naar onze tarieven? We werken op maat van jouw bedrijf. Neem gerust contact op voor meer informatie. We helpen je graag verder.

Ervaren medewerkers

Klanttevredenheid staat voorop en die kan enkel gegarandeerd worden door goede kwaliteit af te leveren.

Daarvoor doen we een beroep op onze ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn in professionele schoonmaak. Dankzij de nodige trainingen blijven onze schoonmakers op de hoogte van de meest efficiënte werkwijzen en worden ze echt professionals in hun vak.

Meer informatie over de schoonmaak van kantoren in Antwerpen?

Benieuwd hoe we de schoonmaak van jouw kantoren in Antwerpen kunnen aanpakken? Aarzel zeker niet om contact op te nemen voor een offerte. We bekijken graag samen hoe we jou van dienst kunnen zijn.

schoonmaak-kantoren-antwerpen-3

Laat jij je kantoor professioneel schoonmaken?

Neem vandaag nog contact op met Orisma voor een offerte op maat en ontdek hoe wij jouw kantoor kunnen laten stralen.

Onze diensten in jouw sector