Schoonmaakbedrijf Gent

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar!

Cleaning_cart

Op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf regio Gent? Orisma zorgt steeds voor een feilloze dienstverlening met een team van ervaren medewerkers. Wij staan 24 op 24 voor jouw bedrijf klaar, zodat we snel en flexibel kunnen inspelen op jouw noden.

Schoonmaak op maat

We luisteren steeds naar jouw noden en wensen, en gaan tot het uiterste om jou te helpen. Zowel voor terugkerende als eenmalige opdrachten, helpen wij je graag. Zelfs voor uitzonderlijke schoonmaak- of onderhoudsproblemen denken wij graag mee. Zo komen we samen tot de best mogelijke oplossing voor jouw bedrijf.

Professionele medewerkers

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk professionals in schoonmaak en onderhoud. Dat spelen we klaar door een strenge personeelsselectie en de nodige trainingen. We laten onze medewerkers het werk doen waarin ze het meest uitblinken. Zo kunnen zij hun talent ten volste gebruiken om jouw ruimtes te laten blinken. Bovendien ondersteunen we hen optimaal, zodat ze jou elke dag weer met een glimlach kunnen helpen.

Onze diensten

Met eerlijke prijzen en snelle en flexibele diensten staat wij altijd paraat. Onze schoonmaakdiensten zijn heel gevarieerd en uiteenlopend. Je kan bij ons terecht voor:

  • Algemene, specialistische en industriële schoonmaak

Wij nemen de schoonmaak van allerlei gebouwen graag voor onze rekening: burelen, bedrijfsgebouwen, logistieke centra, hotels en restaurants, fitnesscentra, gemeenschappelijke ruimtes…

  • Ramen wassen

Schone ramen geven jouw bedrijf meteen een nette en professionele uitstraling. Je kan op Orisma rekenen om je ramen te wassen, raamkaders te onderhouden en gevelpanelen op te frissen.

  • Gebouwenonderhoud

Hebben je zonnepanelen een reinigingsbeurt nodig? Of heeft je parking onderhoud nodig? Orisma staat voor je klaar voor het onderhoud van jouw gebouw in Gent.

schoonmaakbedrijf gent

Meer informatie over schoonmaakbedrijf in Gent?

Omdat een nette en goed onderhouden omgeving belangrijk is, kan je op onze flexibele en ecologische dienstverlening rekenen. Neem contact op voor onze diensten in Gent.

Onze diensten in jouw sector