Zakelijke schoonmaak

Zakelijke schoonmaak

Cleaning_cart

Jouw zakelijke schoonmaak overlaten aan professionals? Orisma Cleaning & Services staat voor je klaar als betrouwbare partner voor de professionele schoonmaak van jouw bedrijf. Helemaal op maat van jouw wensen en noden bekijken we samen waar je onze hulp bij kan gebruiken.

Zakelijke schoonmaak in een waaier aan sectoren

Of we alleen kantoren onder handen nemen tijdens onze zakelijke schoonmaak? Natuurlijk niet! We zijn al jarenlang actief in heel wat sectoren en bieden schoonmaakoplossingen op maat van jouw specifieke bedrijf.

Van kantoren, retail en fitness tot onderwijs, bouw en immo. Ook de horeca- en industriesector kennen geen geheimen voor ons. Op onze sectorenpagina vind je een compleet overzicht van alle sectoren.

Het onderhoud van de binnenkant en buitenkant van gebouwen is vaak een pijnpunt voor ondernemingen. Je wil dat alles piekfijn in orde is, maar je vindt niet de tijd om het goed aan te pakken. Als schoonmaakbedrijf nemen we jouw zorgen weg en behandelen we jouw bedrijf alsof het dat van ons zou zijn. 😉 Of we nu schoonmaken in kantoren, in medische ruimtes of in fabrieken, we hebben aandacht voor alle details.

Transparant en flexibel

Ben je op zoek naar een oplossing voor een eenmalige opdracht of wil je investeren in periodieke zakelijke schoonmaak? Zonder verplichtingen kan je bij Orisma kiezen voor de formule die het best past bij jouw noden. Aan de hand van een transparante offerte weet jij exact wat je mag verwachten én dankzij duidelijke afspraken weten onze ervaren medewerkers waar jouw prioriteiten liggen.

zakelijke-schoonmaak-2

Twijfel je of een bepaalde taak onder onze expertise valt? Vraag het na en we bekijken wat mogelijk is.

Zakelijke schoonmaak door Orisma Cleaning & Services

Wens je meer informatie rond onze werkwijze voor zakelijke schoonmaak? We bekijken graag samen met jou hoe we je kunnen helpen. Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.

zakelijke-schoonmaak-2

Laat jij je kantoor professioneel schoonmaken?

Neem vandaag nog contact op met Orisma voor een offerte op maat en ontdek hoe wij jouw kantoor kunnen laten stralen.

Onze diensten in jouw sector