Graffiti verwijderen

Laat graffiti verwijderen door professionals

Cleaning_cart

Werd je gevel onverwachts (en ongewenst) beklad met graffiti? Dan wil je daar zo snel mogelijk vanaf. Graffiti is hardnekkig, en dus niet eenvoudig te verwijderen. Daarom schakel je best de hulp in van professionals. Vertrouw op Orisma, een gespecialiseerde gevelreiniger, om de graffiti te verwijderen.

Op maat van jouw gevel

Onze werkwijze om graffiti te verwijderen, verschilt naar gelang van je gevel en wandbekleding. Orisma werkt altijd op maat van je bedrijf. Zo kunnen we je gevel helemaal reinigen zonder het materiaal te beschadigen. Kiezen voor Orisma is kiezen voor een correcte uitvoering van de werken.

We gaan vaak te werk met stoomreiniging, een methode die het milieu minimaal belast. Bovendien heeft deze methode een beperkt risico voor het materiaal waarop de graffiti is aangebracht. Het is een techniek die wij ook gebruiken voor algemene gevelreiniging, waardoor onze professionele medewerkers er veel ervaring mee hebben.

Milieuvriendelijk

We dragen het milieu hoog in ons vaandel, en dat bij al onze werken. Ook bij gevelreiniging gebruiken we alleen milieuvriendelijke producten van de hoogste kwaliteit. Zo krijgt je gebouw opnieuw de uitstraling die het verdient, zonder een impact te hebben op het milieu.

graffiti-verwijderen

Meer informatie over graffiti verwijderen?

Wil je meer informatie over hoe wij graffiti verwijderen en jouw gevel reinigen? Of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan zeker contact op!

Onze diensten in jouw sector