Schoonmaak burelen

Schoonmaak burelen

Cleaning_cart

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van burelen? Stel je vast dat de schoonmaak van jouw bedrijf op de achtergrond verdwijnt en onvoldoende wordt aangepakt? Orisma zorgt voor een professionele dienstverlening op maat van jouw noden.

Een team van professionals staat voor je klaar

Een team van professionele schoonmakers neemt de schoonmaak van jouw burelen graag voor zijn rekening. Zo hoef jij je niet bezig te houden met alle dingen die daarbij komen kijken en kan je ten volle genieten van een propere omgeving en investeren in het werkgeluk van jouw werknemers. Onze ervaren medewerkers krijgen op regelmatige basis de nodige opleidingen om efficiënt en veilig te werk te kunnen gaan.

Op maat van jouw noden

Bepaal je graag waar de focus ligt? Dat kan! Bij Orisma stellen we een offerte op die rekening houdt met jouw specifieke noden en wensen. Eerst kijken we welke taken we kunnen opnemen en later volgt een transparante offerte met eerlijke prijzen en zonder bijkomende extra kosten achteraf.

Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw bureelruimtes spic en span zijn. We hebben extra aandacht voor de schoonmaak van contactpunten, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair, vergaderzalen, etc. … Indien nodig nemen we ook de reiniging van de gevel of de parking voor onze rekening.

schoonmaak-burelen-2

In tal van sectoren

Orisma is in heel wat verschillende sectoren actief. Van retail, onderwijs en immo tot ziekenhuizen, bouw en horeca. Zoek je een schoonmaakbedrijf dat je zowel kan inschakelen voor het schoonmaken van kantoorruimtes als andere (buiten)ruimtes? Dan kunnen we je zeker verder helpen.

schoonmaak-burelen-2

Contacteer ons voor meer informatie voor de schoonmaak van jouw burelen

Laat je graag de schoonmaak van jouw burelen over aan professionals? En ben je benieuwd hoe we jou verder kunnen helpen? Neem contact met ons op, vraag naar onze diensten en we helpen je graag verder met een dienstverlening afgestemd op maat van jouw noden.

Onze diensten in jouw sector