Schoonmaakbedrijf Leuven

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar!

Cleaning_cart

Ben je op zoek naar een veelzijdig schoonmaakbedrijf regio Leuven? Orisma garandeert een feilloze dienstverlening met een team van ervaren medewerkers. We staan 24 op 24 voor je klaar, zodat we snel en flexibel kunnen schakelen.

Afgestemd op jouw noden

Onze diensten zijn steeds op maat: helemaal afgestemd op jouw noden en wensen. We gaan steeds tot het uiterste om jou te helpen met de schoonmaak. Zowel voor eenmalige als voor terugkerende opdrachten, staan wij paraat! Ook voor uitzonderlijke schoonmaak- of onderhoudsproblemen zoeken we graag naar een oplossing. We denken steeds mee en komen zo tot de beste resultaten!

Reken op onze ervaren medewerkers

Kies je voor Orisma, dan kies je voor een team van professionals in schoonmaak en onderhoud. Onze medewerkers zijn zorgvuldig uitgekozen en volgen de nodige trainingen. Ze kunnen bij ons doen waarin ze het meest uitblinken, en zo hun talenten ten volste gebruiken om jouw ruimtes aan te pakken. Bovendien zorgen we voor een optimale ondersteuning van ons personeel, zodat ze jou elke dag weer met een glimlach kunnen helpen.

Cleaning & services

Orisma staat garant voor eerlijke prijzen en een snelle, flexibele én ecologische aanpak. Onze schoonmaakdiensten zijn heel uiteenlopend en gevarieerd. Je kan op ons rekenen voor:

En dat in tal van sectoren. We nemen de schoonmaak van allerlei gebouwen graag onder handen: kantoren, burelen, scholen, logistieke centra, hotels of restaurants, fitnesscentra, bedrijfsgebouwen, gemeenschappelijke ruimtes…

Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Moeten je zonnepanelen dringend schoongemaakt worden? Heeft je dak of gevel een reinigingsbeurt nodig? Of heeft je oprit onderhoud nodig? Orisma staat voor je klaar als schoonmaakbedrijf regio Leuven.

Orisma schoonmaakbedrijf Leuven

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in Leuven?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op en vraag naar onze diensten in Leuven. We helpen je graag op weg naar een nette en goed onderhouden omgeving.

Onze diensten in jouw sector